Filmpje Grondtrauma Vastgezet

INNERLIJKE BEVRIJDING
De bron van geluk zit in jezelf

De komende weken neem ik je mee op een reis waarin je zult ontdekken dat in elk trauma dat ik laat zien en beschrijf een groot geschenk verborgen zit.

God die als schepper de hemel en aarde gemaakt heeft, heeft ons ook geschapen.

Vanuit eerbied voor alles wat er in jou leeft, nodig ik je uit om als medeschepper de kracht te vinden om ook je rijkdom met anderen volop te delen.

Ook heb ik een blog geschreven over hoe je tot Innerlijke Bevrijding kunt komen.
Lees mijn blog hier: Hoe kom ik tot innerlijke bevrijding – Eye Openers Therapy (eye-openers-therapy.com)

Ik wens je heel veel kijk- en luisterplezier, zodat jij jezelf ook innerlijk kunt bevrijden, want dat wens ik je zo toe.

En delen? Ja heel graag.

Heb jij ook het gevoel dat je vastzet en wil jij jezelf ook bevrijden? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen, ik help je heel graag daarbij!

Download gratis: eBook 'Een verfrissende kijk op je leven'

Download nu gratis

Download Gratis Jouw E-book met 7 inspirerende verhalen

Deze 7 columns nodigen je uit je te focussen op positieve dingen en daar dankbaar voor te zijn, want waar je op focust, groeit.

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en houd ik je graag op de hoogte van mijn activiteiten als verdiepingsdagen, lezingen of infor over de jaaropleiding in de Eye-Openers Academy.

Onder elke email kun je je afmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar zal ik de 7 juweeltjes naartoe sturen?

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en trauma verhalen. Af en toe ontvang je een uitnodiging voor lezingen. Onder elke email kun je je afmelden.

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders