Presentatie Grondtrauma Verstikt

Grondtrauma VERSTIKT

Een thema wat ongetwijfeld heel actueel is.
Op allerlei gebieden kan dit thema in je leven een rol spelen. Het hangt allemaal samen met jezelf openstellen en verbinden.
 
De vraag is dan: Hoe doe je dat?
(zonder jezelf te verliezen in iets of in een ander).
 
Dit thema kan betrekking hebben op je werk, je gezondheid, je financiën, maar vooral ook op het gebied van relaties. Maar het hangt ook samen met hoe je tegen je leven aankijkt met betrekking tot de wereld waarin we nu leven.
 
Wanneer je het gevoel hebt dat je door iets of iemand niet de ruimte krijgt en een ander bepaalt wat goed voor jou is, kan dat heel benauwend aanvoelen. Het vertelt je dat je bevrijd wil worden uit de situatie waarin je nu gevangen zit. Als iets of iemand de baas over je speelt, kan het zijn dat je dan beknot voelt in je vrijheden en dat voelt verstikkend aan omdat je het gevoel hebt dat je vastzit en geen kant op kan.
 
Als je je vrijheid dreigt te verliezen kan dat ook angst oproepen waardoor je je bedrukt voelt. Een beklemmend gevoel kun je ook krijgen wanneer je daarbij vastloopt met betrekking tot jouw eigen gevoelens. Het is dan alsof je op slot zit.
 
Als je al deze gevoelens hebt is het verlangen naar verbondenheid heel groot.
 
❤️Herken je dit thema in je leven?
❤️Wil je graag weten wat je helpt om je te bevrijden?
❤️Verlang je ernaar om weer in balans te zijn?
 

 
 
 
 
 

Download gratis: eBook 'Een verfrissende kijk op je leven'

Download nu gratis

Download Gratis Jouw E-book met 7 inspirerende verhalen

Deze 7 columns nodigen je uit je te focussen op positieve dingen en daar dankbaar voor te zijn, want waar je op focust, groeit.

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en houd ik je graag op de hoogte van mijn activiteiten als verdiepingsdagen, lezingen of infor over de jaaropleiding in de Eye-Openers Academy.

Onder elke email kun je je afmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar zal ik de 7 juweeltjes naartoe sturen?

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en trauma verhalen. Af en toe ontvang je een uitnodiging voor lezingen. Onder elke email kun je je afmelden.

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders