Afscheid nemen en verwelkomen

AFSCHEID NEMEN EN VERWELKOMEN

Hoe zinvol is jouw leven?

Je bent hier op aarde gekomen om het aardse leven te ervaren en te voelen, alsmede de bedoeling van jouw leven te begrijpen.

Het leven roept ons allemaal op om bij het verlangen te komen om te ontdekken wie je werkelijk bent. Soms zit deze wens te mogen zijn die je werkelijk bent diep verstopt door je ervaringen in het leven, waarbij je door afwijzing en onbegrip veel pijn hebt ervaren. Meestal rennen we weg van deze gevoelens en onderdrukken we ze omdat dat ons angstig maakt.

Wat je tegenhoudt zijn vaak onverwerkte trauma`s die er voor zorgen dat je liever wat onaangenaam aanvoelt in de doofpot stopt. Toch nodigt de aarde je steeds weer uit om, ook al voel je je niet gezien en gehoord, dat wat er in je leeft aan gevoelens, emoties weer naar buiten en tot leven te brengen.

In alles in de natuur en elk schepsel hier op aarde zit een verlangen om tot groei en bloei te komen. De aarde nodigt je uit om jouw levenskracht, jouw licht en liefde op aarde tot uitdrukking te brengen.

Het leven daagt je op jouw reis voortdurend uit om in plaats van tegen de stroom in te zwemmen, je te laten meevoeren met de levensstroom. Als je de moed hebt je pijn, je angst, je onvermogen en je verdriet aan te kijken en dit alles echt te voelen, te aanvaarden en zelfs te omarmen, kan dit een keerpunt in je leven zijn.

  • Verlang jij er ook zo naar om wat er in je leeft meer naar buiten te laten komen?
  • Wil je weten wat je nog tegenhoudt om je diepste verlangens te voelen en te ontdekken met welk trauma dit samenhangt?
  • Heb jij de moed het roer in je leven om te gooien en anders tegen dat wat pijnlijk is aan te kijken?

In mijn praktijk wil ik mensen die daartoe bereid zijn welkom heten om hun uit te nodigen weer volledig tot groei en bloei te komen!

Download gratis: eBook 'Een verfrissende kijk op je leven'

Download nu gratis

Download Gratis Jouw E-book met 7 inspirerende verhalen

Deze 7 columns nodigen je uit je te focussen op positieve dingen en daar dankbaar voor te zijn, want waar je op focust, groeit.

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en houd ik je graag op de hoogte van mijn activiteiten als verdiepingsdagen, lezingen of infor over de jaaropleiding in de Eye-Openers Academy.

Onder elke email kun je je afmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar zal ik de 7 juweeltjes naartoe sturen?

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en trauma verhalen. Af en toe ontvang je een uitnodiging voor lezingen. Onder elke email kun je je afmelden.

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders