Een verhelderende Eye-Openers dag vol - Eye Openers Therapy

Een verhelderende Eye-Openers dag vol WONDEREN

EEN ANDERE KIJK OP JOUW TRAUMA

Een glashelder inzicht op jouw reis naar een vreugdevol en kleurrijk leven.

Heb jij ook een verlangen om:

  • Jouw licht te laten schijnen op jouw levensplan?
  • Te onderzoeken wat jou ervan weerhoudt om zin en betekenis te geven aan jouw recht om te bestaan?
  • Om de rode draad en patronen in jouw leven zichtbaar te maken?J

Wat ontdek je tijdens deze Eye-Openers dag vol WONDEREN?

Op deze dag geef ik aan iedere deelnemer EEN PERSOONLIJK CONSULT, waarbij ik inzichten geef om te kijken welk Trauma en Oerwond(en) jou ervan weerhouden om anders tegen jouw klachten en problemen aan te kijken.

Door in contact te komen met waar je werkelijk naar verlangt, ga je meer vanuit hart en ziel leven.
Dat maakt je leven zinvol en geeft je veel voldoening.

Door dit alles krijg je een diepgaand inzicht en kom je weer in contact met jouw missie en passie, wat bijdraagt aan een vreugdevol, vervullend en kleurrijk leven.

Het is niet alleen waardevol voor jou, maar ook voor de overige deelnemers om te zien wat hun levensthema is, waardoor er ook wellicht herkenning plaatsvindt!

Zie onderaan deze pagina voor informatie over Data, Tijd, Locatie en Investering.

Deze inspirerende dag...

Biedt je een kans om het vrijheidsgevoel van jou allemaal weer terug te krijgen. Door op een nieuwe manier naar jezelf te leren kijken, is dat heel bevrijdend!

Dan wordt ook je behoefte om tot bewustwording te komen en jezelf te verwezenlijken wakker en kom je in contact met je verlangen te ervaren wie je ten diepste bent.

Wil je het magische geschenk dat in elk trauma verborgen zit ontdekken om weer voluit JA tegen het leven te zeggen?

Kom dan naar mijn Eye-Openers dag vol WONDEREN:
“Hoe je je hart opent naar een vreugdevol leven”.

Jezelf verwennen met deze dag is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Geef je dan snel op, want VOL = VOL

Wacht niet te lang, want er is per dag die ik geef plek voor 6 deelnemers!

 

Transformatie en Transmutatie

Na jarenlange diverse reguliere therapievormen ben ik bij Annelies terecht gekomen, waar ik bij de reguliere therapieen nooit tot de kern van mijn problematiek ben gekomen, was het eerste consult bij Annelies direct al een echte Eye-Opener.

De unieke werkwijze van Annelies, in combinatie met haar mediamieke gave maken dat het een diep inzicht geeft en een transformerende en transmuterende werking heeft. Met de technieken waar zij mee werkt mag alles wat zich aandient er zijn, niets wordt meer in de doofpot gestopt.

De consulten met Annelies heb ik als uniek, liefdevol, inspirerend, inzichtgevend, diepgaand en met een humoristische benadering ervaren.

Inmiddels heb ik met zachte, liefdevolle, maar krachtige begeleiding van Annelies vele Trauma’s en Oerwonden mogen omarmen en zie ik welke kwaliteiten hierin verborgen liggen. Hierdoor hebben oude overtuigingen, patronen en beperkingen mij los gelaten, waardoor ik steeds meer in mijn kracht ben konen te staan.

Voor mij betekende de consulten van Annelies dat mijn Trauma’s en Oerwonden hebben kunnen transformeren “Van Wonden naar Wonderen”, welke de titel is van haar unieke boek.

Lieve Annelies vanuit het diepste van mijn hart en ziel wil ik je bedanken voor je liefdevolle zijn, dit is van onschatbare waarde. Ik ben ontzettend dankbaar dank ik jou heb mogen ont-moeten.

Van hart tot hart,

Isaiah

Waardevolle dag

Met bewonderenswaardige energie, helderheid en vitaliteit bracht Annelies Spaargaren afgelopen weekeind
20 mensen bijeen als inleiding op de jaartraining tot Gecertificeerd Trauma Eye Openers Therapeut. Geinteresseerd geraakt door een advertenie over haar dikke boek ‘van Wonden naar Wonderen’ en kort telefonisch contact, toog ik naar het pand van ‘Soul Balance’ in Broek op Langedijk.

Met mijn achtergrond als lichaamsgericht therapeut en holistisch masseur, zoek ik graag naar wegen ter verdieping van het werk wat ik doe. Maar ook mijn persoonlijke queste naar zingeving en onderzoek waarom het leven hier op aarde niet altijd even gladjes verloopt, brengt mij steeds opnieuw in beweging.

Annelies heeft in de loop van haar rijke leven een schat aan ervaring, verhalen en inzichten verworven. De neiging van veel mensen om dat wat eng, beladen of zelfs afschuwelijk is/was te vermijden en in de doofpot te stoppen, is heel begrijpelijk.

Toch heeft dat wegstoppen een kwalijke prijs, blijft het onder de oppervalakte actief. Hebben vermijdingsmechanismen tot gevolg dat gedachten overtuigingen en realiteit kunnen worden. Zelfs als ze levensbepalend zijn, beperkingen oproepen, gevoelens en emoties afvlakken.

Zij wijst ons erop dat juist daar in die doofpot de diamanten zijn verborgen, die ons nieuwe inzichten over onszelf verschaffen en je in contact kunnen brengen met ‘voluit nieuw leven’.

Tijdens de voorbeeldsessies maakt Annelies gebruik van haar heldervoelende kwaliteiten, werkt een doordacht stappenplan als leidraad intrigerend en krijg ik het gevoel ‘dat wil ik ook!’

Astrologische tekens en de elementen die ze vertegenwoordigen spelen een belangrijke rol in de duiding. Kortom, voor mij een zeer waardevolle dag en wellicht ook een nieuw pad naar inzichten over mijn eigen trauma.

Want uiteindelijk ben je voor anderen vooral van waarde als ‘ervaringsdeskundige’, kan je begrijpen waar mensen doorheen zijn gegaan, de wonden voelen die ingrijpende gebeurtenissn in je leven hebben geslagen. Maar ook diepe compassie voelen voor de vaak pijnlijke (fysieke) reacties die daar ongewild het gevolg van zijn.

PAUL BRONWASSER

LICHAAMSGERICHT THERAPEUT EN HOLISTISCH MASSEUR

Voelen wat een overtuiging te weeg brengt in mijn leven

Ik ben heel blij dat Annelies en dit boek op mijn pad zijn gekomen. De positieve titel, de mooi geïllustreerde kaft,  de prachtige metaforische verhalen en sprookjesachtige illustraties maakten dat ik het boek direct wilde hebben.
De indeling van alinea’s, subhoofdstukjes en een fijn lettertype maken het een prettig leesbaar geheel.
Er is veel herkenning in de oerwonden en grondtrauma’s die iedereen in zijn leven weleens voelt of tegenkomt.
De beschrijving daarvan is invoelend, troostend, accepterend, begripvol, bemoedigend en helder.
De samenvatting aan het eind van elk hoofdstuk helpt bij het vasthouden van de positieve boodschap, ‘schat’, die erin verborgen ligt.
De metaforische verhalen raken je op een diepere laag waarmee soms echt het kwartje valt.
De illustraties nodigen uit tot inkleuren waarbij de boodschap verankerd kan worden op weer een andere, creatieve, meditatieve manier.
Annelies en het boek ademen een lichte energie.

Het boek is inmiddels een kleurrijke, persoonlijke bijbel voor me geworden.
De beschouwingen en inzichten hebben mij al veel troost gebracht in een moeilijke periodes.
Samen met de bijzondere, inzichtgevende therapie van Annelies heeft het me naast erkenning en begrip ook bemoediging gegeven om stappen te zetten.
Om verrassende dingen in het leven te zien en uitdagingen aan te gaan die ik voorheen niet durfde.

Ik gebruik het als naslagwerk als ik iets in het leven tegenkom waar ik niet mee uit de voeten kan.
De inhoud geeft me altijd troost en inzicht in welk verlangen er speelt; hoe er mee om te gaan, wat ik mag leren en welke kwaliteit ik kan toepassen in mijn leven.
Zonder zwaar te worden. Het haalt me vaak uit de troebelheid van emoties die er dan spelen en uit reactief gedrag van boosheid, verwijten en verdriet.
Het zorgt altijd voor een liefdevolle, positieve benadering, dat alles er mag zijn, ook bij de ander. Je voelt je begrepen en gesteund. Het zet aan tot harmonie.

Het boek opent mijn ogen en geeft me rust, positiiviteit, bemoediging en meer inlevingsvermogen in de behoeften van mezelf en de ander
waardoor ik er ook anderen mee kan helpen.
En zeker ook in combinatie met de transformatie-steentjes-methode van Annelies kunnen er dan ‘wonderlijke’ inzichten en helingen ontstaan.

DANK JE WEL!

Gerda

Geraakt door haar verhelderende manier van werken

Tijdens deze dag laat Annelies je kennis maken met haar unieke en prachtig diepgaande werkwijze om je opgelopen trauma’s uit te vouwen, te bekijken, en te doorvoelen om uiteindelijk de kernovertuiging die erin zit om te buigen waardoor je weer kunt gaan leven ipv overleven.

Ook ontdek je in het trauma jouw verborgen kwaliteit(en) die je in kunt gaan zetten naar een vreugdevoller leven. Je passie en missie voor dit leven worden ook duidelijk gemaakt doordat je het trauma opent.

Kortom: traumaverwerking in optima forma waarbij je onder de bezielende begeleiding van Annelies zelf je wonden schoonmaakt en er wonderen kunnen ontstaan.

Annelies heb ik leren kennen als een zeer bevlogen en wijze vrouw die haar paragnostische talenten inzet om snel tot de kern te komen. Haar heldere kijk, duidelijke uitleg en eigenheid maken haar voor mij bijzonder.

Ik heb tijdens deze inspirerende dag Annelies aan het werk gezien en werd opnieuw geraakt door haar krachtige en verhelderende manier van werken, waarbij ze je een unieke kijk in jezelf geeft en je alle ruimte voor transformatie biedt.

Haar wens om haar kennis door te geven begrijp ik volkomen en maakt me blij. Naar mijn mening zal de jaaropleiding die zij aanbiedt dan ook voor veel therapeuten enorm waardevol en verrijkend zijn.

SANDRA BOONMAN

REGRESSIE EN REÏNCARNATIETHERAPEUT

Data, tijd en locatie:

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders