Wil jij jouw cliënten een glasheldere kijk op zichzelf geven
voor een kleurig en vervuld leven?

Ontdek de Jaaropleiding tot Gecertificeerd Eye-Openers
"Trauma Transformatie" Therapeut

Het geschenk van een trauma... ontdek de verborgen wijsheid

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jou als coach, therapeut of professional, die ik begeleid naar een dieper inzicht in de oorsprong van klachten en problemen waar jouw cliënten mee worstelen.

Hoe laat je jouw cliënten anders tegen iets wat pijnlijk is aankijken, zodat ze zich van trauma’s bevrijden en een vreugdevoller leven kunnen leiden?

Hoe help jij mensen om een glasheldere kijk te krijgen op hun levensplan?

Eye-Openers-Therapy

De sleutel tot het openen van jouw hart
Wat is het geheim bij dit alles?

Het is heel bevrijdend te ontdekken dat de oorsprong van de klachten en problemen waar mensen mee worstelen, samenhangt met trauma’s die hun ooit zijn overkomen. Als je mensen het verband laat zien tussen dat wat zij ooit als traumatisch hebben ervaren en het effect ervan op het huidige leven, kan dat een Eye-Openers zijn.

Dat is een troostende gedachte, want je geeft mensen daardoor een gouden sleutel in handen die ze nodig hebben om anders tegen pijnlijke ervaringen aan te kijken. Daarmee kun je vanuit liefde de deur tot hun hart weer openen voor al het moois wat het leven hun allemaal nog te bieden heeft. Wat een spannende ontdekkingsreis!

Wil jij ook mensen helpen te worden wie ze echt ten diepste zijn?

Dan is deze Jaaropleiding vast iets voor jou!

Een ontwikkeling die ertoe bijdraagt dat een rups een prachtige vlinder wordt!

Eye-Openers-Therapy

Als jij ernaar verlangt om mensen te helpen weer Ja te zeggen tegen hun leven, kan de Eye-Openers-Therapy daarbij een wegwijzer zijn en opent het hart voor een vreugdevol en stralend leven!

Volg de Jaaropleiding voor Eye-Openers “Trauma Transformatie” Therapeut.

De Jaaropleiding start in januari 2022

Eye-Openers-Therapy

Dromen worden werkelijkheid

Waarom Eye-Openers-Therapy?

Daarmee ga je allereerst op zoek naar de oorsprong van datgene waar mensen bij jou mee aankloppen. Dat kan te maken hebben met hun gezondheid, werk, relaties, een verslaving waar ze mee worstelen. Het kan ook te maken hebben met een gebrek aan eigenwaarde, of (zelf)vertrouwen of met een gemis aan levensvreugde en vervulling in hun leven.

Bij dit alles is het van belang te onderzoeken waarom iets op de deur klopt en wat hun dat te vertellen heeft. Het is heel bevrijdend te ontdekken dat de oorsprong van de klachten en problemen waar mensen mee worstelen, samenhangt met trauma’s die hun ooit zijn overkomen.

Eye-Openers…

Als je mensen het verband laat zien tussen wat zij ooit als traumatisch hebben ervaren en het effect ervan op het huidige leven, kan dat een Eye-Openers zijn! Je krijgt daarmee een gouden sleutel in handen die je nodig hebt om mensen te helpen anders tegen hun pijnlijke ervaringen aan te kijken, zodat de verloren puzzelstukjes weer zijn plek vallen.

Dat is een troostende gedachte, want met die sleutel  kun je vanuit liefde de deur tot hun hart weer openen voor al het moois wat het leven hun allemaal nog te bieden heeft. Wat een spannende ontdekkingsreis!

Voorwaarden om deel te nemen aan de Jaaropleiding

Hulpverleners voelen het vaak als hun roeping om anderen te helpen bij het verlichten van pijn en het helen van emotionele wonden.

Allereerst is het echter bij dit alles van groot belang om bij het werken met mensen zelf ook te weten welk voornaamste trauma bij jou een rol speelt.

Wanneer je als hulpverlener zelf jouw trauma hebt doorleefd en de rode draad en het thema ervaart wat erin verborgen zit kun je je beter afstemmen op de problematiek.

Het effect van wat dit op jou en op andermans leven heeft, kan je daardoor beter begrijpen. Hierdoor zul je ook beter in staat zijn de mensen die op jouw pad komen te helpen.

Daarom is het nodig voor mensen die aan de opleiding deel willen nemen en nog geen cliënt bij mijn, vooraf 2 individuele consulten af te spreken om te ervaren welke trauma’s bij jou een rol spelen. Je investering hiervoor is niet bij de opleiding inbegrepen.

Zodra je zelf ook niet langer vecht tegen iets, kom je uiteindelijk weer bij jezelf. Dan stopt de strijd. Dat kan voor jezelf maar ook voor anderen heel bevrijdend zijn! Door met de ogen van het hart vol liefde te kijken kunnen we allemaal vol verwondering ontdekken wat voor wonderschone diamanten er in onze trauma’s en wonden verborgen zitten.

Leven is groei

En groei geeft verdriet

En verdriet doet pijn

Maar pijn brengt groei

Pijn is lijden

Maar lijden is leven

En leven is groei

Dus is groei leven..... Echt leven!

Opleiding tot Eye-Openers Transformatie Therapeut

Op een eenvoudige en directe manier leid ik mensen op om zelf Eye-Openers-Therapeut te worden, en zo anderen te kunnen begeleiden bij hun innerlijke proces.

Als je met dit traject onder mijn begeleiding begint breng ik je allereerst in contact met je eigen Grondtrauma’s en Oerwonden. Je ervaart en herkent ze zelf in je eigen leven.

Hierdoor leer je om met de verschillende levensthema’s, die met elk trauma samenhangen, om te gaan. Want wie zichzelf heelt, kan later ook anderen begeleiden in het omgaan met hun problemen in dit leven. Elke verandering in de wereld begint immers bij jezelf.

Vervolgens laat ik je in deze opleiding kennis maken met allerlei technieken. Met de technieken die je aanspreken kun je direct aan de slag.

Want na elke techniek die je zelf diepgaand hebt ervaren, word je door mij uitgenodigd om nu als therapeut met andere mensen te werken en ermee aan de slag te gaan. Ik begeleid je erbij als coach.

Eerst “pootje baden” en dan “in het diepe springen”.

Wat is daarbij het geschenk?

Vaak spelen allerlei belemmerende overtuigingen daarbij een rol, ze hebben ertoe bijgedragen dat je ooit bent geloven dat je niet geliefd bent, iets niet kunt of niet van waarde bent. Alles wat je gelooft, sleep je dan met je mee en wordt werkelijkheid.

Keuzes maken vooral vanuit het hart is vaak heel moeilijk en ons levenspad is vaak bezaaid met stenen. Mensen laten zich belemmeren door allerlei angsten, twijfels en onzekerheid die hen tegenhouden om tot groei en bloei te komen.

Hoe fantastisch zou het zijn als...

Je mensen kunt helpen hun talenten in te zetten om van betekenis te zijn voor andere mensen en de wereld om hun heen zodat zij hun dromen kunnen waarmaken

Je de sleutel kunt aanreiken om mensen een zinvol, betekenisvol en waardevol leven te geven dat ontzettend veel voldoening geeft

Je je voorstelt dat de wereld voor jouw cliënten er dan heel anders uit gaat zien?

En jij als Gecertificeerd Eye-Openers “Trauma Transformatie Therapeut” op die manier ook een steentje bijdraagt tot een mooiere wereld!

Ineke Hendriks
Coach en Energetisch Therapeut, Praktijk Ineke Hendriks


De opleiding van Annelies was een echte eye-opener voor mij! De goede uitleg in de teksten van de Grondtrauma's was niet alleen voor mij maar ook vele cliënten in mijn praktijk een openbaring Eindelijk werd duidelijk waarom er steeds hetzelfde gevoel in een bepaalde situatie ontstaat of waardoor bepaald gedrag zich steeds maar herhaalt. Door de bewustwording van de oude wond en de bijbehorende aannames wordt het opeens heel helder waarom je bijvoorbeeld pijn voelt of verdrietig bent, je schaamt of slachtoffergedrag vertoont en niet voor jezelf op komt. Je leert daardoor voor je eigen gekwetste innerlijke kind te zorgen en écht van jezelf te houden, jezelf te omarmen met als gevolg: Vrede in jezelf. Annelies heeft mij daarnaast verschillende tools aangereikt en ik ben blij dat ik hiermee veel succes heb in mijn eigen praktijk. Wat ik in Annelies bewonder is dat zij met aandacht de Eye-Openers Therapy verder ontwikkeld heeft, treffende metaforen gebruikt en leuke tekeningen erbij gemaakt heeft. Door deze benadering wordt de kern geraakt en dat is top gedaan!"

Helen God
Cliënt


Toen ik de ‘Basis opleidingsweek Grondtrauma’s en Oerwonden’ stapte, wist ik niet precies wat te verwachten, omdat deze methode voor mij redelijk nieuw was. Ik stapte erin zonder verwachtingen, maar wel met grote nieuwsgierigheid en de intentie dat het verandering in gang zou zetten m.b.t. tot de blokkades en onverwerkte trauma’s in mijn leven. In deze week werd het iedere dag meer en meer duidelijk hoe de methodes werken, door de uitgebreide uitleg, maar vooral ook door het zelf met elkaar te kunnen ondervinden in werkgroepjes. Er waren in deze settings een aantal mooie doorbraken. Dat heeft mij meer inzicht en helderheid verschaft over een aantal trauma’s en Oerwonden die in mij speelde… en ik heb veel los mogen laten en daar ben ik heel dankbaar voor.

Jouw Investering In De Jaaropleiding 2022 (Volgeboekt)

Je investering in de Jaaropleiding 2022 bedraagt € 2.995,– VOL

Heb je deelgenomen aan een van de Verdiepingsdagen in 2021 of heb jij ook nog belangstelling om deel te nemen als eerste deelnemer aan dit unieke traject? dan is jouw investering tevens de speciale prijs van € 1.995,– (exclusief 21% btw)

Ik bied je ook de mogelijkheid om dit bedrag in 3 maandelijkse termijnen te betalen: 1 december, 1 februari en 1 april met een bedrag van
€ 750,– per maand. Alle bedragen zijn exclusief btw.

DE JAAROPLEIDING 2022 IS VOLGEBOEKT!
Het aantal deelnemers is 22 personen. Dus vol is helaas vol!
Wil je zeker weten of deze Jaaropleiding bij jou past?

Neem dan gerust contact op met mij en plan een kennismakingsgesprek.
Als je nog vragen hebt: Mail je vragen naar mij of bel me gerust!

De Jaaropleiding 2022 is volgeboekt maar het is nog wel mogelijk om individueel door mij opgeleid te worden.

Annelies Spaargaren
072 – 531 7053

Wat zit er in het "Trauma Transformatie Jaarprogramma"

Het complete Eye-Openers “Trauma Transformatie Jaarprogramma” bestaat uit 3 modules van 4 dagen, een zondag per maand.

De kracht van deze Jaaropleiding is dat je direct aan de slag gaat met datgene wat je leert. In de dagelijkse praktijk kun je dit combineren met jouw werkwijze als therapeut, coach of professional

Module 1
Thuiskomen bij jezelf

€ 997,00

Je ervaart hoe cliënten met het Eye-Openers Stappenplan beter begrijpen wat de zin en de betekenis van hun leven is. Het zicht krijgen daarop en het ontdekken van oude patronen en belemmerende overtuigingen is heel bevrijdend! Door vrede te hebben met je onvrede kunnen pijnlijke WONDEN omarmd en geheel worden en veranderen in WONDEREN”.

Module 2
Durven zijn wie je bent

€ 997,00

Met behulp van het Clarity Proces van Jeru Kabbal (regressie met dit leven) kunnen jouw cliënten onderzoeken waar hun werkelijke behoeften en verlangens naar uitgaan. Hierdoor krijgen jouw cliënten in korte tijd helderheid en inzicht in de klachten en problemen waar zij mee worstelen.
Zo krijgen ze een hernieuwd contact met zichzelf én hun diepste verlangens. Resultaat is een nieuwe helderheid en inzicht hoe dit hun leven fundamenteel verbetert. Dit helpt elk mens om weer volledig in zijn of haar kracht te gaan staan.

 
 

Module 3
Inzicht krijgen in trauma's

€ 997,00

We gaan samen op onderzoek uit om de zin van elk trauma en de bron ervan te begrijpen. Je ontdekt dat trauma’s de wortels zijn van je diepste wonden: je kern en levensopdracht wordt zichtbaar. Daardoor krijg je een gouden sleutel in handen om jouw cliënten ook beter te doorgronden en inzicht te krijgen in de rode draad en de thema’s die in hun leven een rol spelen. Een treurig bestaan verandert dan in een kleurrijk vervuld leven!

Het Jaarprogramma is altijd inclusief een (online) intake gesprek

Hierin onderzoeken we samen of de Eye-Openers Therapy te combineren is met jouw werkwijze. Heb je al een praktijk of ga je starten?

12 OPLEIDINGSDAGEN 2022/23

Elke maand op zondag van 10.00 tot 16.30 Vanaf 9.30 is iedereen welkom.

Module 1
16 jan 2022, 13 feb, 13 mrt, 10 apr

Module 2
15 mei, 19 jun, 18 sep, 16 okt

Module 3
13 nov, 18 dec, 15 jan 2023, 12 feb
Locatie SOUL BALANCE Vreekesweid 1, 1721 PP Broek op Langedijk

MEMBERSHIP SITE

Met video's, podcasts, online training programma's (en) voor naslag en ondersteuning.

FACEBOOK COMMUNITY

Alleen toegankelijk voor deelnemers aan de Jaaropleiding. Voor uitwisseling, ondersteuning en inspirerende ontmoetingen met elkaar. Dit biedt de ruimte om vragen te stellen, feedback te geven en successen te delen.

VRAAG EN ANTWOORD

2 wekelijkse vraag- en antwoordsessie waarin ik jouw vragen beantwoord. Je krijgt persoonlijke feedback zodat je sneller groeit.

INDIVIDUELE COACHING SESSIE

Je krijgt 2 individuele coachingsessies met mij om persoonlijke thema's in jouw proces dieper te onderzoeken.

JAARLIJKSE CERTIFICERING

Per kalender heb je de mogelijkheid om je te certificeren als Eye-Openers therapeut of coach. Je komt op mijn website te staan als gecertificeerd therapeut, coach of professional. Volledige deelname is hierbij een voorwaarde.

Over Annelies Spaargaren

Als leerkracht en remedial teacher op de Vrije School heb ik jarenlang gewerkt met kinderen met leer- en gedragsproblemen.
Veel van deze kinderen waren onzeker en hadden een gemis aan zelfvertrouwen.

Gedreven door het verlangen hier de dieperliggende oorzaak van te vinden, ontdekte ik dat er altijd verwondingen aan ten grondslag lagen.
Elk mensenkind heeft om tot groei en bloei te komen immers liefde en warmte nodig. Als die ontbreken, ontstaan er problemen. Ik voelde destijds een grote behoefte om ook voor mezelf als schatgraver op zoek te gaan naar de oorzaak van mijn onverwerkte pijnlijke emoties.

Ik kwam erachter dat de oorsprong van mijn geworstel samenhing met Grondtrauma`s en Oerwonden die mijn familieleden of mij ooit overkomen zijn. Toen ik begreep waar mijn wond mee te maken had, kon ik de pijn ervan aanvaarden en omarmen en mijn hart weer helemaal voor het leven openen.
De grootste Eye-Opener voor mij bestond er in dat trauma`s je uitnodigen anders tegen jezelf en het leven aan te kijken.

Dat wil zeggen: niet langer eisen of verwachten dat het leven anders is dan het is.

Zodra je niet langer meer vecht tegen iets, maar leert vrede te hebben met je onvrede, kom je uiteindelijk weer bij jezelf. Dan stopt de strijd.
Dat was voor mij heel bevrijdend!
Vanuit dat verlangen ontdekte ik mijn passie om mensen te laten voelen dat ze ten diepste mogen zijn die ze echt waarlijk zijn: ZICHZELF

Verlang je er ook naar om dieper bij jezelf te komen en met mij in het diepe te springen?

vraag een gratis kennismaking aan

Wat cliënten zeggen over de Eye-Openers Jaaropleiding

Jurjen Pieters
(Team)coach en manager Infra-projecten


Wil je diepere inzichten krijgen bij jouw fysieke, emotionele en mentale klachten? Wil je de daarbij behorende emoties diep doorvoelen en weer laten stromen? EYE-OPENERS heeft een prachtig boek uitgegeven en een bijbehorende training ontworpen met twee unieke implementatie methoden die je ook zelf in je dagelijkse leven kan toepassen. Ik heb hele diepe inzichten en praktische methoden meegekregen om te leren hoe ik in vertrouwen mee kan stromen met mijn leven in plaats van altijd maar alert te zijn en alles onder controle te willen houden. In mijn werk als (team)coach kan ik daar dankbaar gebruik van maken.

Ria Steur
Docent


Als persoon heb je een diamant in handen als je mag ervaren wat deze week met je doet. Je leert, in alle oprechtheid, een stukje van jezelf kennen. Waar komt mijn verdriet, angst, onverschilligheid enz. vandaan. Je krijgt tools in handen om na de intensieve week, thuis verder te werken. Ga er maar vanuit dat je dat zeker gaat doen!

Marijke Langenberg
Therapeut


Heel erg veel dank, voor de methode die je mij hebt aangereikt om dichter bij mezelf te komen, zodat ik ga staan voor wie ik ben en mijn grenzen beter kan aangeven. Voor wie vastgelopen is met zichzelf, voor wie zijn masker zou willen afzetten en voor wie zichzelf wil leren kennen, is deze methode “VAN WONDEN NAAR WONDEREN” van Annelies Spaargaren een warme aanbeveling. Een dankbare, liefdevolle groet.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met inloggegevens zodat je direct toegang krijgt tot het online gedeelte van de Eye-Openers Jaaropleiding. Deze komt in januari 2022 definitief online. De eerste Live Dag is 16 januari 2022.

Het is een online training, dus je krijgt direct toegang. De toegangscode wordt direct per email gestuurd.

Je hebt een jaar lang toegang tot het online gedeelte van de Jaaropleiding.

De opleiding wordt gegeven bij SOUL BALANCE, Vreekesweid 1, 1721 PP  Broek op Langedijk.

Je bent welkom vanaf 9.30. De opleiding start om 10.00 tot 16.30 op de aangegeven zondagen.

Ja, af en toe voegen we nieuwe content toe. Natuurlijk krijg je toegang tot de updates.

Het beste kun je ons bereiken via het contactformulier.

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders