Eye-Openers Live Verdiepingsdag

voor coaches, therapeuten en professionals

In 7 stappen van trauma's bevrijd

De Verdiepingsdag is speciaal voor iedereen die interesse heeft in het werken met trauma om van hieruit weer een vreugdevol leven te kunnen leiden.

Je gaat ontdekken hoe de Eye-Openers-therapy een belangrijke aanvulling is om mensen te helpen zich te ontdoen van oude ballast en op deze manier weer tot groei en bloei te komen.

Dit stelt jou als coach en therapeut in staat om de mensen die je begeleidt lichter door het leven te laten gaan. Het loodzware wat zij meegemaakt hebben, verandert dan in goud.

Als ze ontdekken welke verborgen kwaliteiten, talenten en vaardigheden in zichzelf verstopt zitten, dan geeft dit weer vreugde en zingeving.

Het Eye-Openers 7 Stappenplan laat je zien dat er in elk mens een schatkist vol goud en edelstenen verborgen zit: Wonden veranderen in WONDEREN!

PS Volgende Verdiepingsdagen staan gepland in september en november 2022.

Wat ontdek je tijdens de Live Verdiepingsdag?

Eye-Openers Therapy helpt je om allerlei pijnlijke weggestopte trauma’s te aanvaarden en omarmen.
Je krijgt een diepgaand inzicht in de oorsprong van al onze verwondingen en daarmee een antwoord op de vraag: “Waarom moet dit ons in hemelsnaam als mens overkomen?”

In ieder trauma zit een geschenk verborgen.

Een kwaliteit die je de moed en de kracht geeft dingen aan te gaan. Bij veel trauma’s gaat het daarbij 
om balans, waarbij er een verlangen is om te leren
je hoofd en je hart met elkaar te verbinden.

Door in contact te komen met waar je werkelijk naar verlangt, ga je meer vanuit hart en ziel leven.

Dat maakt je leven zinvol en geeft je veel voldoening.

Volgende Verdiepingsdagen zijn in september en november 2022

Deze inspirerende dag...

Bied je een kans om mensen te helpen hun vrijheidsgevoel weer terug te krijgen. Door op een nieuwe manier naar zichzelf en anderen te leren kijken, is dat heel bevrijdend!

Dan wordt ook je behoefte om tot bewustwording te komen en jezelf te verwezenlijken wakker en kom je in contact met je verlangen te ervaren wie je ten diepste bent.

Wil je ze het magische geschenk dat in hun trauma verborgen zit aanreiken zodat ze geven voor een leven waar ze weer voluit JA tegen kunnen zeggen?

Kom dan naar mijn Eye-Openers Verdiepingsdag:
“Hoe je je hart opent naar een vreugdevol leven”.

Tijdens deze dag leer ik je hoe je door middel van mijn Stappenplan van de 7 Transformatiestenen jezelf en je cliënten bevrijdt van trauma’s.

Heb je interesse?
De volgende Verdiepingsdagen zijn in september en november 2022.


Jezelf verwennen met deze dag is het grootste cadeau dat je jezelf en je cliënten kunt geven.

Je investering voor deze dag is 50 euro

Ben jij een therapeut, coach of professional?

En spreekt dit alles jou aan? Dan nodig ik je van harte uit om met mij op pad te gaan en deel te nemen aan deze bijzondere dag waarin ik de eerste twee stappen van het Eye-Openers Stappenplan demonstreer.

Je zult dan ervaren dat je steeds meer zicht krijgt op datgene waar jij misschien zelf en veel van je cliënten mee worstelen. Je gaat begrijpen wie jij en zij werkelijk zijn: kleurige bloemen die bedoeld zijn om hun schoonheid te delen
en tot volledige bloei te komen.

Met mijn 7 Stappen Plan, het werken met de 7 Transformatiestenen zul je in staat zijn jouw cliënten nog beter en sneller te ondersteunen op hun pad naar een leven waarin ze voldoening en vervulling vinden.

Met het EYE-OPENERS Stappenplan, wat ook een zelfhulpmethode is, leer je jezelf en/of anderen te helpen…

Het werken met het Eye-Openers 7 Stappenplan nodigt je uit om wat je in mijn boek over Grondtrauma’s en Oerwonden gelezen hebt zowel te ervaren als in de praktijk van het dagelijks leven toe te passen.

Bij deze prachtige zelfhulpmethode krijg je de bouwstenen aangereikt voor een vreugdevol, vervullend en zinvol leven.

Wil je nog meer weten?
Kom naar de Verdiepingsdag en ontdek meer over het 7 Stappenplan.

Bevrijding

“Wil je ontdekken waarom iets of iemand voor jou een probleem is?
Wil je de dieperliggende oorzaak van een probleem achterhalen?
Wil je het wonder in de ‘wond’ ervaren, waardoor je deze kunt helen?
Dan is het werken met de 7 transformatiesteentjes iets voor jou!

Deze door Annelies ontwikkelde methode heb ik zelf mogen ervaren.
Praten over een probleem is 1.
Het daadwerkelijk ervaren en doorvoelen is 2.
Door je probleem letterlijk buiten jezelf te leggen
en er van afstand naar te kijken, ervaar je niet alleen de confrontatie,
maar uiteindelijk ook de positieve intentie achter het probleem.

Door middel van een krachtig stappenplan waarbij je uitgedaagd wordt naar de diepte te gaan,
doorloop je het proces van acceptatie en begrip, jouw verlangen, gedachtes en belemmeringen die de kop op kunnen steken,
vergeving en respect, om vervolgens los te laten wat jou niet dient.

Hierdoor ontstaat ruimte voor iets nieuws. Voor dàt wat jouw energie weer laat stromen.
Wat een probleem was, mag je dan als een waardevolle levensles gaan zien;
helpen om weer thuis te komen bij jezelf. Je èchte zelf. Over transformatie gesproken!”

PETRA VAN GESSEL

PRAKTIJK “BEVRIJDEND LEVEN” I.O
INTEGRALE COACHING – THERAPIE – TRAINING

Waardevolle dag

Met bewonderenswaardige energie, helderheid en vitaliteit bracht Annelies Spaargaren afgelopen weekeind
20 mensen bijeen als inleiding op de jaartraining tot Gecertificeerd Trauma Eye Openers Therapeut. Geinteresseerd geraakt door een advertenie over haar dikke boek ‘van Wonden naar Wonderen’ en kort telefonisch contact, toog ik naar het pand van ‘Soul Balance’ in Broek op Langedijk.

Met mijn achtergrond als lichaamsgericht therapeut en holistisch masseur, zoek ik graag naar wegen ter verdieping van het werk wat ik doe. Maar ook mijn persoonlijke queste naar zingeving en onderzoek waarom het leven hier op aarde niet altijd even gladjes verloopt, brengt mij steeds opnieuw in beweging.

Annelies heeft in de loop van haar rijke leven een schat aan ervaring, verhalen en inzichten verworven. De neiging van veel mensen om dat wat eng, beladen of zelfs afschuwelijk is/was te vermijden en in de doofpot te stoppen, is heel begrijpelijk.

Toch heeft dat wegstoppen een kwalijke prijs, blijft het onder de oppervalakte actief. Hebben vermijdingsmechanismen tot gevolg dat gedachten overtuigingen en realiteit kunnen worden. Zelfs als ze levensbepalend zijn, beperkingen oproepen, gevoelens en emoties afvlakken.

Zij wijst ons erop dat juist daar in die doofpot de diamanten zijn verborgen, die ons nieuwe inzichten over onszelf verschaffen en je in contact kunnen brengen met ‘voluit nieuw leven’.

Tijdens de voorbeeldsessies maakt Annelies gebruik van haar heldervoelende kwaliteiten, werkt een doordacht stappenplan als leidraad intrigerend en krijg ik het gevoel ‘dat wil ik ook!’

Astrologische tekens en de elementen die ze vertegenwoordigen spelen een belangrijke rol in de duiding. Kortom, voor mij een zeer waardevolle dag en wellicht ook een nieuw pad naar inzichten over mijn eigen trauma.

Want uiteindelijk ben je voor anderen vooral van waarde als ‘ervaringsdeskundige’, kan je begrijpen waar mensen doorheen zijn gegaan, de wonden voelen die ingrijpende gebeurtenissn in je leven hebben geslagen. Maar ook diepe compassie voelen voor de vaak pijnlijke (fysieke) reacties die daar ongewild het gevolg van zijn.

PAUL BRONWASSER

LICHAAMSGERICHT THERAPEUT EN HOLISTISCH MASSEUR

Voelen wat een overtuiging te weeg brengt in mijn leven

Met een ervaren, doortastende en liefdevolle benadering weet Annelies haar vinger op de kern te leggen van levenspatronen. Om de angst bij een opgelopen trauma de baas te kunnen, blijken we overtuigingen te gebruiken om onszelf voor een volgende keer te behoeden. Helaas gaan deze overtuigingen ons op een gegeven moment in de weg zitten en belemmeren ons om te zijn wie we in werkelijkheid zijn.

Annelies zocht met mij naar zo’n kernovertuiging en m.b.v. haar EYE-OPENERS STAPPENPLAN waarbij ik werkte met 2 magische transformatiesteentjes, ging ik in gesprek met het leven. Het mooie was, dat ik door dit eenvoudige gesprek niet alleen wist welke overtuiging ik ooit aannam, maar dat ik ook ging voelen wat die overtuiging teweegbracht in mijn leven, waardoor de emoties vrij kwamen en ik ze ook kon voelen en ervaren.

Kortom het hele plaatje ontvouwde zich door de unieke manier waarop Annelies dit begeleidde. En ja..  met haar schattige hondje Bella die ook een rol speelt in het geheel en zichtbaar maakt wat gezien wil worden, is dat een prachtige aanvulling.


Dankjewel Annelies voor al jouw inspanningen om dit in de wereld te zetten. Het is prachtig wat je doet!

ARIANE DAUM

Geraakt door haar verhelderende manier van werken

Tijdens deze dag laat Annelies je kennis maken met haar unieke en prachtig diepgaande werkwijze om je opgelopen trauma’s uit te vouwen, te bekijken, en te doorvoelen om uiteindelijk de kernovertuiging die erin zit om te buigen waardoor je weer kunt gaan leven ipv overleven.

Ook ontdek je in het trauma jouw verborgen kwaliteit(en) die je in kunt gaan zetten naar een vreugdevoller leven. Je passie en missie voor dit leven worden ook duidelijk gemaakt doordat je het trauma opent.

Kortom: traumaverwerking in optima forma waarbij je onder de bezielende begeleiding van Annelies zelf je wonden schoonmaakt en er wonderen kunnen ontstaan.

Annelies heb ik leren kennen als een zeer bevlogen en wijze vrouw die haar paragnostische talenten inzet om snel tot de kern te komen. Haar heldere kijk, duidelijke uitleg en eigenheid maken haar voor mij bijzonder.

Ik heb tijdens deze inspirerende dag Annelies aan het werk gezien en werd opnieuw geraakt door haar krachtige en verhelderende manier van werken, waarbij ze je een unieke kijk in jezelf geeft en je alle ruimte voor transformatie biedt.

Haar wens om haar kennis door te geven begrijp ik volkomen en maakt me blij. Naar mijn mening zal de jaaropleiding die zij aanbiedt dan ook voor veel therapeuten enorm waardevol en verrijkend zijn.

SANDRA BOONMAN

REGRESSIE EN REÏNCARNATIETHERAPEUT

Je investering voor een Verdiepingsdag is 50 euro

Eye Openers Academy draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches