Boek - Eye Openers Therapy

Hoe Je Je Hart Opent Naar Een Vreugdevol Leven

Het boek Van Wonden naar Wonderen

De inzichten uit mijn werk heb ik neergelegd in een boek dat in januari 2019 is verschenen.

Ondertussen hebben al 1000 mensen mijn boek gekocht!

Mijn boek bevat 26 Voorbeeldverhalen uit mijn praktijk en een beschrijving van 26 Grondtrauma’s en 30 Oerwonden.

Dit prachtige boek, wat ook nog eens voorzien is van allerlei toepasselijke verhalen en bijpassende tekeningen, kan zorgen voor een keerpunt in je leven.

Bekijk een paar pagina's uit mijn boek

Treffend beschreven

Het geweldige boek: “Van Wonden naar Wonderen” is een must voor iedereen die voluit wil leven in plaats van overleven!
Ongelooflijk op welke treffende, heldere en speelse wijze Annelies de verschillende Grondtrauma’s en bijbehorende overtuigingenpatronen beschrijft…… Een echte Eye-opener!
Heb de moed jezelf de transitie van wond naar wonder te gunnen!

Kerstin Hopman

Eye-Openers wijsheid

Klasse Eye-Openers wijsheid en super origineel interessant voor jong en volwassen mensen.

Kerstin Hopman

Geeft inzicht en bevestiging

“Het boek: “ Van Wonden naar Wonderen” geeft op heldere en toegankelijke wijze inzicht in en bevestiging over onderliggende items die in je leven spelen. Het is een mooi vormgegeven dik boek met prachtige illustraties en verhalen om de stof praktisch en herkenbaar te maken. Daar heeft ontzettend veel levenswerk in gezeten. Annelies heeft haar ziel en zaligheid erin gelegd. Het bevat veel unieke en waardevolle kennis, inspiratie en wijsheid over trauma’s en aanverwante onderwerpen die zich in het dagelijks leven uiten. Het helpt je om je eigen leven en dat van je omgeving beter te begrijpen. En het stimuleert om op een andere manier te kijken zodat je je eigen gedrag onder de loep neemt.“

Johanna K

Verlichtend en vervullend boek

Het boek: “ van Wonden naar Wonderen” is een verhelderend, verlichtend en vervullend boek. De diepste trauma's worden liefdevol aangeraakt en uitgenodigd om zich uit te spreken. Hierdoor ontstaat genezing. Annelies is een ervaren therapeute die feilloos aanvoelt, vanuit haar mediumschap, waar de schoen wringt. Haar ervaring als regressietherapeute helpt vervolgens om de angel eruit te halen. Voor iedereen een aanrader.

Walther Suk

Over mijn boek 'Van Wonden naar Wonderen'

In mijn praktijk Eye-Openers in Schoorl begeleid ik mensen op hun pad om te worden wie ze werkelijk ten diepste zijn: een stralende diamant.
Aan de hand van mijn boek laat ik zien wat ons ervan weerhoudt te voelen dat elk mens van waarde is en dat ook jij uniek bent.

Als regressie- en paragnostisch therapeut kwam ik al snel tot het inzicht dat zowel psychische als lichamelijke problemen hun oorsprong vinden in trauma’s en wonden die ons of onze familieleden ooit overkomen zijn.

26 Grondtrauma's en 30 Oerwonden

Met behulp van 26 Grondtrauma’s en 30 Oerwonen laat ik aan de hand van 26 voorbeeldverhalen uit mijn praktijk het licht schijnen op het levenspad van elk mens. Hierdoor wordt de rode draad en het patroon in ons leven zichtbaar.

Het is een uitnodiging aan ons allemaal om onze kwaliteiten te ontwikkelen die het leven zinvol maken.

Door met de ogen van het hart vol liefde te kijken kunnen we allemaal vol verwondering ontdekken wat voor wonderschone diamanten er in onze trauma’s en wonden verborgen zitten.

Het boek bevat ook een schat aan verhalen en gedichten die door mijzelf allemaal geïllustreerd zijn om alles nog meer te verduidelijken.

Video afspelen

Eye-Openers-Therapy:

* Laat het licht schijnen op jouw levensplan

* Geeft zin en betekenis aan jouw bestaan

* Maakt de rode draad en het patroon zichtbaar

* Geeft je een glasheldere kijk in jezelf

* Brengt je in contact met je missie en je passie in dit leven

* Opent de deur naar een vreugdevol leven

Een heel bijzonder boek

" Wat bijzonder om te lezen dat wat je in je leven tegenkomt aan 'issues' een oorzaak kent in trauma. Annelies verstaat de kunst om een zwaar onderwerp als trauma toch heel toegankelijk en vooral 'licht in energie' te beschrijven en duidelijk te maken. Een heel mooi boek om te hebben, te lezen en mee aan de slag te gaan "

Nicky

Voorbeelden van allemaal visies geïntegreerd met elkaar, om uiteindelijk in de kern van jezelf te komen en juist in je wonden, je kwetsbare punten, de wonderen te gaan zien.

" Vandaag kwam er een pakje! Een boek Van Wonden naar Wonderen van Annelies Spaargaren. En wauw wat een plaatje van een boek en wow indrukwekkend de verhalen en die in het boek staan en ook de therapie, voornamelijk vanuit de regressietherapie voor mij herkenbaar."

Willemijn

Ben jij klaar om jouw kompas te herijken en verrijken?

" Voor je ligt “Van Wonden naar Wonderen”, het levenswerk van Annelies.

Als jij werk van je leven wilt maken, gebruik het dan voor de koers naar je eigen wonder!

Annelies is een aimabel en gedreven persoon met een bijzondere gave, zij is helder-voelend medium. Daardoor heeft zij het vermogen om jouw onverwerkte emoties (boosheid, verdriet, wanhoop enz.) te voelen en zelfs te uiten.
Met die gave heeft zij een eigen gevoelstaal ontwikkeld die haar in staat stelt om anders met de wereld in en om ons heen te communiceren. Dat heeft geleid tot dit bijzondere boek met een schat aan informatie die jou mogelijk op het goede spoor kan zetten. Luc Jonker

Johanna K

Ik had dit boek graag gelezen toen ik nog een stuk jonger was

" Een prachtig boek met bijzonder veel "Eye-Openers". Dit boek is een uitnodiging om mijn trauma's te onderzoeken en mezelf beter te gaan begrijpen. Zal verschillende passages nog regelmatig overlezen. Het heeft mijn leven echt verrijkt. Bedankt voor dit prachtige boek "

Ans

Het boek is inmiddels een kleurrijke, persoonlijke bijbel voor me geworden.”

" De metaforische verhalen raken je op een diepere laag waarmee soms echt het kwartje valt. De illustraties nodigen uit tot inkleuren waarbij de boodschap verankerd kan worden op weer een andere, creatieve, meditatieve manier. Annelies en het boek ademen een lichte energie.

Het boek is inmiddels een kleurrijke, persoonlijke bijbel voor me geworden. De beschouwingen en inzichten hebben mij al veel troost gebracht in een moeilijke periodes. "

Angela

Wat andere lezers zeggen...

”Het boek is liefde” 

Het boek van Wonden naar Wonderen door Annelies Spaargaren is een standaardwerk voor ieder die zich richt op geestelijke groei en bewustwording. Het is geschreven voor ieder die zich wil bevrijden van allerlei belemmerende patronen. Dit helpt je om uit je slachtofferrol te stappen.

Het boek maakt je bewust van de betekenis van je eigen leven, om uiteindelijk tot liefdevolle acceptatie van jezelf maar ook van je medemensen te komen.

Het boek is liefde. Liefde voor het leven en voor alles wat een mens ervaart en wat hij meemaakt.

Dit prachtige boek laat je inzien dat trauma’s je helpen anders met datgene waar je mee worstelt om te gaan. Hierdoor ontwikkel je bijvoorbeeld de kwaliteit om op een liefdevolle manier in je innerlijk kracht te gaan staan.

Er komt een samenhangend beeld naar voren van allerlei psychische en lichamelijke problemen en tegenslagen, waar je als mens mee geconfronteerd wordt.
Dit wordt gevolgd door een heldere kijk op de werkelijke oorzaak achter deze problemen en op de kracht van bewustzijn die heling kan brengen.
Het geeft zingeving aan dat wat ons is overkomen. Laat je lessen zien die daarin verborgen liggen, waardoor je anders in het leven komt te staan.

Het is een gids die je bij de hand neemt en de weg naar je eigen levenswijsheid laat volgen, zodat je ook voor anderen een inspiratiebron kan zijn.

Het is een zelfhulpboek, maar ook een boek dat gebruikt kan worden door mensen die werken in de hulpverlening.

Het is heel toegankelijk geschreven en is met recht een aanrader!

- Dick Riesmeijer

“Door bewust te lezen komen de inzichten, die op een duidelijke manier beschreven worden, tot leven!!” 

Over het prachtige boek “ Van Wonden naar Wonderen”. 

Zomaar een ervaring delen over je eigen Trauma is niet makkelijk. Toch wil ik mijn ervaring delen. Mijn Trauma: “ In de put” en een Oerwond die heel duidelijk met mijn toenmalige persoonlijke situatie was: “Geen plek hebben”.

Door het lezen over dit Trauma beleef je intens je situatie en ook besef je dat er met dit Trauma zoveel meer wordt bedoeld.

Door bewust te lezen en te voelen komen de inzichten, die op een duidelijke manier beschreven worden, tot leven!! Inzichten die je doen inzien dat je wel in de put kunt zitten (geen plek hebben), maar als je durft te kijken, je meer mogelijkheden over de rand ziet en mogelijkheden/kwaliteiten die je nog niet eerder zag. 

De illustraties, verhalen die bij de Trauma’s en Oerwonden staan zijn verhelderend. Dat je de keuze krijgt: Wil ik uit die put? Wil ik mijn plek innemen? Of blijf ik zitten? 

Ik heb gekozen om te klimmen, om over de rand te kijken en mijn kwaliteiten te gebruiken. In liefdevolle verbinding met mezelf te komen en mijn plek in dit leven in te nemen. Dat noem ik een WONDER. 

Met dank aan Annelies, waar ik ook een opleiding gevolgd heb, voor haar bijzondere boek, talent, passie, uitleg en creativiteit, maar vooral voor haar ZIJN!

- Brigitte

Bestel nu het boek van Wonden naar Wonderen

Hoe je je hart opent naar een vreugdevol leven

€ 85,00

Ik haal het boek op en betaal geen verzendkosten

Ik wil het boek laten bezorgen en betaal wel verzendkosten

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders