Hoe kom ik tot innerlijke bevrijding - Eye Openers Therapy

Hoe kom ik tot innerlijke bevrijding

In dit artikel kun je lezen hoe mijn Eye-openers therapy je tot innerlijke bevrijding kan brengen. Het kan de wegwijzer voor jou zijn om dat waar je last van hebt achter je te laten. Angsten, depressies, conflicten en negatieve overtuigingen kunnen je zelfwaarde onderuit halen en je levenslust verminderen. Herken je dit ook bij jezelf? Dan is het te begrijpen dat je zelfvertrouwen wordt ondermijnd. Dat is naar want zelfvertrouwen is de basis voor een zinvol en gelukkig leven. Verlang je om luchtiger door het leven te gaan, dan kan ik je de sleutel aanreiken tot meer inzicht, helderheid en lichtheid in je leven. Dit kan je bevrijden uit de gevangenis van een denkwijze die niet langer bij jou past. Als je jouw situatie vanuit een nieuw perspectief bekijkt, gaan dichte deuren weer open en ontvouwen zich mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Verandering begint met anders denken en op een andere manier omgaan met dat wat je overkomt. Ben jij bereid om anders tegen je eigen werkelijkheid aan te kijken en jezelf daardoor tot groei en bloei te laten komen?

Ben je bereid de wereld te veranderen?

Charles Darwin, de bedenker van de evolutietheorie, kwam tot de volgende ontdekking: het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het zijn de soorten die zich het beste aan kunnen passen aan nieuwe omstandigheden. Dit sluit aan bij het mooie spreekwoord: 
“Verander de wereld: begin bij jezelf!” Om meer vanuit je kracht te gaan leven en niet langer te twijfelen aan je eigen kunnen, kan ik je waardevolle Eye-openers aanreiken. 
Die kunnen je helpen vrijer en voller in het leven te staan. 
De vraag is daarbij: wat hindert jou om voluit te stralen?
Als regressietherapeut ontdekte ik dat allerlei problemen waar we als mens mee worstelen, te maken hebben met onverwerkte trauma’s van onszelf of onze familieleden. Ga je hier dieper naar kijken, dan maken ze de rode draad en het patroon van jouw levensplan zichtbaar. Puzzelstukken passen in elkaar. 
Na afloop van zo’n regressiesessie voel je je herboren!
Ook in jouw leven zit de levensdraad verborgen. Ze zit verstopt in allerlei problemen waar jij mee worstelt. Door inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw problemen, leer je je pijn erkennen en omarmen, zodat je hart zich weer kan openen.
Je verbindt je dan weer met de levenskracht die door je heen stroomt. 
Dit proces brengt je uiteindelijk in contact met jouw missie en passie in je leven. 
Wat een rijkdom en vervulling kan je dat geven!

Verlang jij ook naar vervulling in je leven?

Verlang je naar vervulling, dan kun je daar nu voor kiezen. 
Ga je op de oude manier door of heb je de moed andere keuzes te maken en te doen wat je echt wilt ? Daar is moed voor nodig. 
De moed om te zeggen: “ Ik mag er zijn” en “ik ben goed zoals ik ben.” 
Het gaat hier om volledige acceptatie van wie je bent, inclusief je onaangename schaduwkanten, waar je liever niet naar wilt kijken en niet zo van houdt. 
De inzichten die je krijgt van de Eye-openers therapy geven je de moed om dit aan te gaan. Durf jij het oude los te laten? Knellende schoenen te vervangen? 
Te kiezen voor dat wat beter bij jou past en waar je hart echt naar uitgaat?

Lees in mijn andere artikel: Aangaan van uitdagingen in je leven hoe je dat kunt doen.

Om meer vertrouwen te krijgen en te geloven dat ook jouw leven betekenis en waarde heeft, wil ik je graag een mooi verhaal aanreiken over een vrouw en een borduurwerkje.

Download gratis: eBook 'Een verfrissende kijk op je leven'

Download nu gratis

Download Gratis Jouw E-book met 7 inspirerende verhalen

Deze 7 columns nodigen je uit je te focussen op positieve dingen en daar dankbaar voor te zijn, want waar je op focust, groeit.

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en houd ik je graag op de hoogte van mijn activiteiten als verdiepingsdagen, lezingen of infor over de jaaropleiding in de Eye-Openers Academy.

Onder elke email kun je je afmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar zal ik de 7 juweeltjes naartoe sturen?

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en trauma verhalen. Af en toe ontvang je een uitnodiging voor lezingen. Onder elke email kun je je afmelden.

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders