Vervolg op de kracht van zegeningen - Eye Openers Therapy

Vervolg op de kracht van zegeningen

De grootste uitdaging in je leven is dat wat je voorgeschoteld krijgt te beleven.

Het leven is een schouwtoneel, waarbij je als toeschouwer uitgenodigd wordt om dat wat ten tonele verschijnt te aanschouwen.
De wonderbaarlijke kracht van zegeningen kan je helpen om je leven te verrijken.

Omdat ik dit jou zo toewens en het je leven vreugdevoller maakt en je bestaan verfraaid, kon ik het de afgelopen week niet laten om daar nog een mooie video over te maken.

In de komende video kom ik mijn belofte na dat ik jou echt tools zal geven hoe je het zegenen in jouw dagelijkse leven kan toepassen.

Ik wens je veel kijk- en luisterplezier.

En uiteraard zou het een zegen zijn als je dit filmpje ook weer verder deelt, zodat jij ook weer andere mensen zegeningen aanreikt.

Download gratis: eBook 'Een verfrissende kijk op je leven'

Download nu gratis

Download Gratis Jouw E-book met 7 inspirerende verhalen

Deze 7 columns nodigen je uit je te focussen op positieve dingen en daar dankbaar voor te zijn, want waar je op focust, groeit.

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en houd ik je graag op de hoogte van mijn activiteiten als verdiepingsdagen, lezingen of infor over de jaaropleiding in de Eye-Openers Academy.

Onder elke email kun je je afmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar zal ik de 7 juweeltjes naartoe sturen?

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en trauma verhalen. Af en toe ontvang je een uitnodiging voor lezingen. Onder elke email kun je je afmelden.

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders