De kracht van zegeningen - Eye Openers Therapy

De kracht van zegeningen

We leven in woelige tijd waarin elk van ons te maken krijgt met veranderingen.
Het besef dat er geen enkele zekerheid is behalve dat alles verandert, kan je helpen om tot aanvaarding te komen van dat wat er is.
Hierdoor zul je ontdekken dat het niet langer meer nodig is je welzijn te laten afhangen van de huidige omstandigheden.
Dat kan heel bevrijdend zijn!

Elke verandering roept weerstand op. Het is dan goed om te beseffen dat het verzet tegen iets je juist uitnodigt om in beweging te komen en je vol vertrouwen mee te laten voeren met de stroom van het leven.

Als je ernaar verlangt om weer in contact te komen met je eigen levensenergie heb dan moed om de angst onder ogen te zien.
Beschouw de angst als een signaal dat je van jezelf verwijderd bent en dat je ernaar verlangt je weer te verbinden met je hart.
Als je zo dapper bent daarvoor te kiezen, opent dit de deur om weer vanuit liefde te leven.
Liefde is de essentie van ons wezen: ze is fundament dat leven mogelijk maakt, ze is het leven zelf.

Om je daarbij te helpen is de kracht van het zegenen een prachtig hulpmiddel. Het kan je helpen om licht en liefde in je leven en de wereld te brengen.

In verband hiermee heb ik dit filmpje voor je gemaakt. Graag wil ik je daarom uitnodigen om dit filmpje te bekijken, om anders tegen iets wat je moeilijk vindt aan te kijken.

Uiteraard waardeer ik het zeer als je dit bericht deelt. Delen is immers helen.

Ik wens je vele zegeningen toe.

Download gratis: eBook 'Een verfrissende kijk op je leven'

Download nu gratis

Download Gratis Jouw E-book met 7 inspirerende verhalen

Deze 7 columns nodigen je uit je te focussen op positieve dingen en daar dankbaar voor te zijn, want waar je op focust, groeit.

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en houd ik je graag op de hoogte van mijn activiteiten als verdiepingsdagen, lezingen of infor over de jaaropleiding in de Eye-Openers Academy.

Onder elke email kun je je afmelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar zal ik de 7 juweeltjes naartoe sturen?

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en trauma verhalen. Af en toe ontvang je een uitnodiging voor lezingen. Onder elke email kun je je afmelden.

Eye Openers Therapy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders