Een schat aan verhelderende inzichten
zorgt voor een vreugdevol leven!

Meestromen met de levenstroom

Als jij bij mij komt met je klachten en problemen, reik ik je graag als een soort schatgraver verhelderende inzichten (Eye-Openers) aan.
Ik onderzoek op een diep niveau waar jij mee worstelt en waar dit mee te maken heeft. Als heldervoelend medium kan ik jouw onderdrukte en pijnlijke emoties die samenhangen met Grondtrauma`s en Oerwonden niet alleen voelen, maar ook tot expressie brengen.
Zo kan ik je helpen jouw pijn te erkennen en omarmen, zodat je hart zich weer kan openen. Belemmeringen kunnen 
weer doorbroken worden: je komt dan weer in contact met de levenskracht die door je heen stroomt. Je krijgt daardoor een verhelderend en bevrijdend inzicht in je leven. Nadat we weten welke Grondtrauma`s en Oerwonden ten grondslag liggen aan jouw pijn, pas ik allerlei technieken en combinaties hiervan toe om jou in jouw helingsproces bij te staan. Jarenlang heb ik op deze manier al veel mensen geholpen te worden wie ze ten diepste zijn.

Van vastzitten naar vrijheid

 

Een cliënt vertelt 

Als kind ben ik geboren in een groot gezin waar weinig aandacht was voor mij, omdat mijn ouders een druk bezet leven leidden. Ik voelde mij niet welkom en had het gevoel dat ik liefde te kort kwam. 
De pijn er niet te mogen zijn onderdrukte ik door erg mijn best te doen om goedkeuring en waardering van anderen te krijgen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een Burn-out, waardoor ik helemaal op mezelf werd terug geworpen.

De Eye-Openers-Therapy deed me beseffen dat dit alles te maken had met het Grondtrauma “Slavernij” en de Oerwond “Tekort komen”. Ik ging inzien dat ik steeds een oud overlevingsmechanisme aan het herhalen was, uit angst dat ik er niet toe deed.

Ik werd uitgenodigd te gaan staan voor wie ik ben en mezelf mijn bestaansrecht weer terug te geven.
Het drong tot mij door dat er nog een slaafje in mij zat, die mij voortdurend opzweepte het nóg beter te doen. Gelukkig ontdekte ik dat het voor mij vooral gaat om het maken van verbinding met mezelf. 
Ik hoef mij nu niet langer meer te bewijzen om er te mogen zijn. Ik ben goed zoals ik ben.

Wat een bevrijding is dat!

“Be the type of person you want to meet.”

Van worstelen naar overgave.

 

Wat kan mijn therapie jou bieden:

Je ontwikkelt de kunst om anders tegen dat wat je 
overkomt aan te kijken.
Je krijgt daardoor meer vertrouwen in de zin 
en de bedoeling van jouw leven.
 Het nodigt jou uit je kwaliteiten te vergroten 
om zo tot levenswijsheid te komen.

Jouw rode draad in je levensplan wordt meer zichtbaar.

Het patroon in je leven komt daardoor
 glashelder naar voren.
 Hierdoor zul je beter in staat zijn 
dat wat je overkomt te verwelkomen.

Je zult bevriend raken met het leven.
Je kunt dan gaan beseffen dat je leven waardevol en
 van betekenis is. Hierdoor ga je meer meestromen 
en genieten van het leven!

Je gaat meer leven vanuit je hart.

Door mild en liefdevol te kijken naar 
dat wat er in je leeft en dit te omarmen,
groeit je eigenwaarde en kom je weer thuis bij jezelf.

Wil je ook weten hoe deze twee mensen met behulp van de
Eye-Openers-Therapy hun vastgeraakte energie weer lieten stromen?

 
Lees dan hun verhalen

 

Jan Roelofs

Vastgeraakte energie opnieuw laten stromen

Ik heb Annelies leren kennen als een zeer bezielde therapeut, die een grote ervaring paart aan een fascinerend  heldervoelend vermogen en een stevige dosis liefdevolle wijsheid.

Haar werk met de Grondtrauma’s is zeer inzichtgevend. In haar sessies slaagt ze er in snel tot de kern van de zaak te komen, en maakt daarmee de energie vrij waarmee je zelfgenezend vermogen weer vrij kan gaan stromen.

Met name de manier waarop Annelies je naar het vorige leven leidt waar het Grondtrauma ontstond, vond ik heel bijzonder.

Cliënt en tekstschrijver, trainer en docent Padwerk

Elles Buné

Helende inzichten

Als ik professionele ondersteuning nodig heb van een therapeute ben ik altijd behoorlijk kritisch.

Door de warmte, betrokkenheid en ‘oordeelloosheid’ van Annelies v oelde ik mij bij haar echter meteen op mijn gemak. Dit maakte dat ik met behulp van Annelies en haar ‘vergevingswerk’ naar diepere lagen in mezelf kon zakken. In gesprek met mijn lichaam kwam veel verdriet los en ontstond inzicht over wat nodig was om te kunnen ‘helen’.

De trauma’s en Oerwonden die Annelies vanuit haar heldere vermogens kon benoemen sloten hier erg bij aan en zorgden voor meer begrip en compassie voor mezelf.

Ik heb Annelies als een wijze en bekwame therapeute ervaren, maar ook als iemand met veel liefde en inzet voor haar medemens!

Cliënt en naruurgeneeskundig therapeut van “Laat jezelf stromen”

Wil jij dit spannende avontuur met mij ook aangaan?

 

Eye-Openers-Therapy

Zit je in de knoop?

 

 

Een weg naar innerlijke bevrijding

 

Je bent op een moment in je leven gekomen 
waarop je zegt:
”NU is het genoeg geweest!”

Wil je bevrijd raken van de ballast die je al zo lang hindert?


Herken je dat angsten, depressies, conflicten en negatieve 
overtuigingen je eigenwaarde omlaaghalen 
en je levenslust verminderen?

Dan kan Eye-Openers-Therapy iets voor jou zijn.
Met deze therapie kun je namelijk in korte tijd verlost raken 
van alles wat jou keer op keer in conflict brengt 
met jezelf en anderen.

Verlang je naar bevrijding?

Wil je dat het leven je weer toelacht?

Eye-Openers-Therapy kan een keerpunt in je leven zijn 
en kan je bevrijden van alles waar je nu zo onder gebukt gaat.

 

Wat een opluchting!

Heb je de moed om een andere weg in te slaan?

 

Gratis kennismakingsgesprek

 

Ben je benieuwd of mijn Eye-Openers consulten jou brengen waar je naar op zoek bent?

 

Wil je weten welke vorm bij jou zou passen: individuele sessies of, een bezoek aan een lezing die ik geef of een beurs waar ik aan deelneem.
Of heb je soms interesse in de opleiding tot Eye-Openers therapeut?
Op al je vragen geef ik graag antwoord in een kennismakingsgesprek, telefonisch of persoonlijk.
Laat hier je naam en telefoonnummer achter, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

10 + 6 =