Eye-Openers Aanbod

Live Verdiepingsdag

Deze Verdiepingsdag is speciaal voor iedereen die interesse heeft in het werken met trauma
om van hieruit weer een vreugdevol leven te kunnen leiden.


Je gaat ontdekken hoe de eye-Openers-therapy een belangrijke aanvulling is om mensen te helpen
zich te ontdoen van oude ballast en op deze manier weer tot groei en bloei te komen.

Jaaropleiding - Ontdek de verborgen wijsheid

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jou als coach, therapeut of professional, die ik begeleid naar een dieper inzicht in de oorsprong van klachten en problemen waar jouw cliƫnten mee worstelen.


Hoe laat je jouw cliƫnten anders tegen iets wat pijnlijk is aankijken, zodat ze zich van trauma's bevrijden en een vreugdevoller leven kunnen leiden?
Hoe help jij mensen om een glasheldere kijk te krijgen op hun levensplan?

Boek - Van Wonden naar Wonderen

In mijn praktijk Eye-Openers in Schoorl begeleid ik mensen op hun pad om te worden wie ze werkelijk ten diepste zijn: een stralende diamant.


Aan de hand van mijn boek laat ik zien wat ons ervan weerhoudt te voelen dat elk mens van waarde is en dat ook jij uniek bent.

Download Gratis Jouw E-book met 7 inspirerende verhalen

Deze 7 columns nodigen je uit je te focussen op positieve dingen en daar dankbaar voor te zijn, want waar je op focust, groeit.

Na het aanmelden ontvang je de 7 juweeltjes voor inspiratie per e-mail. Daarna ontvang je af en toe e-mails met extra tips en inspiratie over Eye Openers Therapy en houd ik je graag op de hoogte van mijn activiteiten als verdiepingsdagen, lezingen of infor over de jaaropleiding in de Eye-Openers Academy.

Onder elke email kun je je afmelden.

>